Theo stelt zich voor

Hallo ik ben Theo Kramer.

Zelfstandig ondernemer sinds januari 2005 onder de naam Kramer meubelwerk. Woonachtig in Genderen, getrouwd en 3 kinderen.

Mijn werk bestaat uit het maken van meubelen voor jachten en woningen. Sinds 2010 zijn schuifdeurkasten een vast onderdeel geworden. Voordat ik voor mezelf begonnen ben heb ik 9 jaar gewerkt in de jachtbouw waar ik ook nu vaak te vinden ben. Het is mooi ambachtelijk werk gericht op de specifieke wensen van de klant.
Bijna niets is recht in een boot en veelal met rondingen afgewerkt. Je ziet veel massief houten lijsten en alles is volledig op maat gemaakt.

Een schuifdeurkast maak ik zowel voor de zakelijke als particuliere klant. Een schuifdeurkast is mooi en elegant, biedt een zee aan opbergmogelijkheden en is in bijna iedere ruimte toe te passen en geheel naar uw eigen smaak in te delen. Elke kast is uniek maar om een prijsindicatie te geven, u hebt al een schuifdeurkast met 2 deuren en interieur vanaf €1200,-. Ik kom graag vrijblijvend bij u langs voor een offerte op maat.

Vriendelijke groet,

Theo Kramer

Contact
06 - 5570 6239

info@schuifdeurkastadvies.nl

Hoofdstraat 27
4265 HH Genderen
De brochure
brochure
U kunt hier de brochure downloaden!
Werkgebied
werkgebied

Ik werk voornamelijk in de eigen regio, dit strekt van Sliedrecht tot Breda en Tilburg. En van Zaltbommel tot Den Bosch.

neem contact op